Известие

Collapse
No announcement yet.

Дюзи?

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

И аз достигнах до този извод...интересното е,че сега не ми го прави проблема от 5-6 дена нищо да чукна на дърво.
    Last edited by Ferno; d.m.y г., 13:06.
    Alfa Romeo 145...+5

Comment

90% от автомобилите сложено им АГУ след ниаколко месеца до година им изгарят бензиношите помпи .Защото карат на резерва бензина и на завои помпата засмуква и въздох и и се еб**а мамата.Ти нямаш АГУ но каращ автомобила с малко гориво предполагам на резерва понеже е към 10-12л(погледни резервоараси колко е нисак и широк ). И от там са ти трагнали ядовете.Напални резервара до горе веднъж и после доливаи по 10-15 л.
      Опел Кадет GSI
      166 2,4 JTD
      ако мислиш че е здрава дай та тествам

Comment

Първоначално публикувано от ico83 Покажи съобщение
        ... ако може да каже и цена на нови дюзи и също така на втора ръка за 1.8 16 тс ще съм благодарен
        Аз съм с 1.8 , 8кл. Преди 2 дни звънях в Авто+ ( представители на Бош в нашия град) за дюзи. Продавачката ми каза цена 4ХХ Като чух 4стотин и забравих да запомня какво следва нататък Дадох ги за чистене - 35лв. 4-те. Едната не подлежала на чистене и взех втора употреба. Равотата на двигателя не се подобри и се оказа , че още 2 не работят. Майсторът , който ги чисти и монтира каза , че "окъсявали" и пръскали , но не достатъчно добре .Взех още 2 и сега отново съм бърз Тук втора употреба вървят около 50лв. Пак казвам , че съм с 8клапана.
        166 JTD '02 ; 155 1.9TD BASE MY.95 ; 146 1.6TS Junior '98 - бракувана, продава се на части ; 155 1.8TS SILVERSTONE '94 -продадена

Comment

Първоначално публикувано от PEPI-2ALFA Покажи съобщение
          Аз съм с 1.8 , 8кл. Преди 2 дни звънях в Авто+ ( представители на Бош в нашия град) за дюзи. Продавачката ми каза цена 4ХХ Като чух 4стотин и забравих да запомня какво следва нататък Дадох ги за чистене - 35лв. 4-те. Едната не подлежала на чистене и взех втора употреба. Равотата на двигателя не се подобри и се оказа , че още 2 не работят. Майсторът , който ги чисти и монтира каза , че "окъсявали" и пръскали , но не достатъчно добре .Взех още 2 и сега отново съм бърз Тук втора употреба вървят около 50лв. Пак казвам , че съм с 8клапана.
          на мен почистването ми е 20лв за всичките(4бр) но и след почистванео нещо не работела добре но понеже несъм в БГ немога да разбера дали пак се е запушела едната която беше зпушена че не е сменян бензиновия филтър и може да има боклуци които да са двели до повторно запушване пък няма кои да занимавам да ходи да се разправя
          http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
          www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

не

Не е от ламбда сонда, нито от дебитомер! Това го казвам категорично, защото моите са изрядни, колата харчи супер прилично. А пали от втория път. Смених горивен филтър и пак така. Съмнявам се за датчик на Хол и дюзи и аз. Защо не пробвате с добавка за почистване на дюзи?

Comment

Смятах да слагам добавка...но се оказа,че се била разляла в багажника и сега ще взимам нова някаква
              Alfa Romeo 145...+5

Comment

лошо

Лошо, е че се е разляла. Дано новата да свърши работа и аз ще сипя, па да видим.
                Дано да имаме успех!

Comment

Първоначално публикувано от Ferno Покажи съобщение
                  Смятах да слагам добавка...но се оказа,че се била разляла в багажника и сега ще взимам нова някаква
                  ами и аз карах с добавка ама като се покара извесно време с нея трябва да се смини горивния филтър че вдига всички боклуци от резервоара и ги праща там и маи от това ми се и запуши дюзата
                  http://autoclubkarlovo.bulgarianforum.net
                  www.ico83.snimka.bg/[/url]

Comment

Сменен е вече и горивния филтър... Мерси на момчетата от Булавто и най-вече на Ивайло
                    Alfa Romeo 145...+5

Comment

kolega i az sam s sa6tata!i imam stranniq problem ot 1500 do 2500 oborota predarpva ponqkoga kato e studena prekasva i glahne kato na 2 cilindara!vsi4ko mi e OK na diagnostikata!a tozi problem me pobarkva!imal li si podoben problem?s paleneto nqma qdove!

КИРИЛИЦА!!!
                      Last edited by tonov; d.m.y г., 01:20.
                      0892 488 330-Теодор
                      Alfa Romeo 145 3.0 24V
                      Alfa Romeo 146 TI-Turbo

Comment

Не съм усещал за сега нещо подобно колега и незнам как да ти помогна. Моята си върви(за сега) имах проблеми само с паленето,които незнайно как изчезнаха...Явно е било топлинен удар. Ако науча нещо за твоя проблем ще се радвам да ти помогна!
                        Alfa Romeo 145...+5

Comment

Working...
                        X